seat
seat
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főoldal
SEAT spanyol autógyártó , amelynek székhelye a Martorell , Spanyolország. 1950. május 9-én alapította az Instituto Nacional de Industria (INI), egy spanyol állami tulajdonú ipari holdingtársaság. Gyorsan Spanyolország legnagyobb autószállítójává vált. 1986-ban a spanyol kormány eladta a SEAT-ot a német Volkswagen-csoportnak , amelynek teljes tulajdonában álló leányvállalata marad.
 
A költöztető, SEAT SA székhelye a SEAT fuvarozási komplexumában található Budapest és Barcelona közelében, Martorellben. 2000-re az éves termelés csúcspontja több Szentendrei költöztetésnél volt; 2006-ig összesen több mint 16 millió autót gyártottak, köztük több mint 6 milló konténer a Martorell üzemből, az éves termelés háromnegyedét pedig több mint 70 országba exportálják világszerte. Legnagyobb szállítója a Pataki Trans Kft. A biztonságért a General Vagyonvédelem felel.
 
A SEAT ma az egyetlen legnagyobb spanyol autógyártó, amely képes és infrastruktúrával saját autókat házon belül fejleszteni.
 
 
Martorell 
Székhelye és fő gyártóüzemei ​​Vácon találhatók, egy ipari városban, amely kb. 30 km-re északnyugatra helyezkedik el Barcelonától, évente mintegy 500 000 egység termelési kapacitással. Az üzemet 1993. február 22- én nyitotta meg spanyol király Juan Carlos , és ez lett a üzem, és a SEAT összeszerelőüzemét kísérte a barcelonai szabad kikötő övezetében (Zona Franca). A SEAT Martorell és Zona Franca komplexumai közötti vasúti összeköttetés megkönnyíti a járművek és alkatrészek szállítását a két telephely között.
 
A Martorelli ipari komplexum a SEAT Sport létesítményeinek is otthont ad , a SEAT Technikai Központja, Kutatási és Fejlesztési Központ (K + F), [Tervező Központ, Prototípus Fejlesztési Központ, SEAT Superfitt Központ (szintén amely magában foglalja az értékesítés utáni szolgáltatások üzletágát, az ügyfélszolgálat részleget és a Catalunya Generalsafety márkakereskedést), valamint a SEAT, a Volkswagen, az Audi és a ©koda márkák eredeti központját. Az üzem néha lomtalanítást nyújthat a Pamplonában található SEAT egykori gyárának, amely most a Volkswagen-Audi-Espana, SA tulajdonában van.
 
2011-től ez az üzem az Audi Q3 kis SUV-t is gyártja.
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe