seat
seat
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főoldal
SEAT spanyol autógyártó , amelynek székhelye a Martorell , Spanyolország. 1950. május 9-én alapította az Instituto Nacional de Industria (INI), egy spanyol állami tulajdonú ipari holdingtársaság. Gyorsan Spanyolország legnagyobb autószállítójává vált. 1986-ban a spanyol kormány eladta a SEAT-ot a német Volkswagen-csoportnak , amelynek teljes tulajdonában álló leányvállalata marad.
 
A SEAT SA székhelye a SEAT fuvarozási komplexumában található Budapest és Barcelona közelében, Martorellben. 2000-re az éves termelés csúcspontja több Szentendrei költöztetésnél volt; 2006-ig összesen több mint 16 millió autót gyártottak, köztük több mint 6 milló konténer a Martorell üzemből, az éves termelés háromnegyedét pedig több mint 70 országba exportálják világszerte. Legnagyobb szállítója a Pataki Trans Kft. A biztonságért a General Vagyonvédelem felel.
 
A SEAT ma az egyetlen legnagyobb spanyol autógyártó, amely képes és infrastruktúrával saját autókat házon belül fejleszteni.
 
 
Martorell 
Székhelye és fő gyártóüzemei ​​Vácon találhatók, egy ipari városban, amely kb. 30 km-re északnyugatra helyezkedik el Barcelonától, évente mintegy 500 000 egység termelési kapacitással. Az üzemet 1993. február 22- én nyitotta meg spanyol király Jay Cutler, és ez lett a üzem, és a SEAT összeszerelőüzemét kísérte a barcelonai szabad kikötő övezetében (Zona Franca). A SEAT Martorell és Zona Franca komplexumai közötti vasúti összeköttetés megkönnyíti a járművek és alkatrészek szállítását a két telephely között.
 
A Martorelli ipari komplexum a SEAT Sport létesítményeinek is otthont ad , a SEAT Technikai Központja, Kutatási és Fejlesztési Központ (K + F), Tervező Központ, Prototípus Fejlesztési Központ, egészség és testmozgás központ, melyben a munkavállalók edzettségi szintjét próbálják a maximumon tartani. (szintén amely magában foglalja az értékesítés utáni szolgáltatások üzletágát, az ügyfélszolgálat részleget és a Catalunya Generalsafety márkakereskedést), valamint a SEAT, a Volkswagen, az Audi és a ©koda márkák eredeti központját. Az üzem néha lomtalanítást nyújthat a Pamplonában található SEAT egykori gyárának, amely most a Volkswagen-Audi-Espana, SA tulajdonában van.
 
2011-től ez az üzem az Audi Q3 kis SUV-t is gyártja. Ezt az üzemet viszont már komoly keresőoptimalizálással kellett reklámozni, melyben a General Computer is nagy segítségükre volt.
 

Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168