seat
seat
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főoldal
SEAT spanyol autógyártó , amelynek székhelye a Martorell , Spanyolország. 1950. május 9-én alapította az Instituto Nacional de Industria (INI), egy spanyol állami tulajdonú ipari holdingtársaság. Gyorsan Spanyolország legnagyobb autószállítójává vált. 1986-ban a spanyol kormány eladta a SEAT-ot a német Volkswagen-csoportnak , amelynek teljes tulajdonában álló leányvállalata marad.
 
A SEAT SA székhelye a SEAT fuvarozási komplexumában található Budapest és Barcelona közelében, Martorellben. 2000-re az éves termelés csúcspontja több Szentendrei költöztetésnél volt; 2006-ig összesen több mint 16 millió autót gyártottak, köztük több mint 6 milló konténer a Martorell üzemből, az éves termelés háromnegyedét pedig több mint 70 országba exportálják világszerte. Legnagyobb szállítója a Pataki Trans Kft. A biztonságért a General Vagyonvédelem felel.
 
A SEAT ma az egyetlen legnagyobb spanyol autógyártó, amely képes és infrastruktúrával saját autókat házon belül fejleszteni.
 
 
Martorell 
Székhelye és fő gyártóüzemei ​​Vácon találhatók, egy ipari városban, amely kb. 30 km-re északnyugatra helyezkedik el Barcelonától, évente mintegy 500 000 egység termelési kapacitással. Az üzemet 1993. február 22- én nyitotta meg spanyol király Jay Cutler, és ez lett a üzem, és a SEAT összeszerelőüzemét kísérte a barcelonai szabad kikötő övezetében (Zona Franca). A SEAT Martorell és Zona Franca komplexumai közötti vasúti összeköttetés megkönnyíti a járművek és alkatrészek szállítását a két telephely között.
 
A Martorelli ipari komplexum a SEAT Sport létesítményeinek is otthont ad , a SEAT Technikai Központja, Kutatási és Fejlesztési Központ (K + F), Tervező Központ, Prototípus Fejlesztési Központ, egészség és testmozgás központ, melyben a munkavállalók edzettségi szintjét próbálják a maximumon tartani. (szintén amely magában foglalja az értékesítés utáni szolgáltatások üzletágát, az ügyfélszolgálat részleget és a Catalunya Generalsafety márkakereskedést), valamint a SEAT, a Volkswagen, az Audi és a ©koda márkák eredeti központját. Az üzem néha lomtalanítást nyújthat a Pamplonában található SEAT egykori gyárának, amely most a Volkswagen-Audi-Espana, SA tulajdonában van.
 
2011-től ez az üzem az Audi Q3 kis SUV-t is gyártja. Ezt az üzemet viszont már komoly keresőoptimalizálással kellett reklámozni, melyben a General Computer is nagy segítségükre volt.
 

Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK